PUNO NA LIDU Na plaži odbojka, roštilj, gitara i nargila

Izvor: Blic, 25.Jun.2016, 17:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PUNO NA LIDU Na plaži odbojka, roštilj, gitara i nargila

Više od 200 sugrađana ovaj vikend odlučilo je da provede na plaži Lido uz roštilj, pravljenje zamaka u pesku, zvuke gitare, roštilj, odbojku ali i nargilu uz vodu.

Pontonski most koji spaja Zemun i Veliko ratno ostrvo postavljen je pre deset dana, a iako sezona kupanja još uvek nije zvanično otvorena, sugrađani ove subote na 33 stepena izmerenih u Beogradu, osvežavaju se i uživaju na svojoj omiljenoj plaži >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << - Lidu.

Već oko podneva plaža je bila puna, a miris roštilja i zvuk gitare upotpunili su današnju atmosferu. U čarima Lida danas su uživali i stranci, a među njima je i Čarli iz Kolorada.

Družina sa njim skupila se iz različitih delova Beograda i Srbije, a kako kažu na Lidu vole da provode dane jer vole prirodu i manju gužvu.

Igre nisu samo za decu, pa tako i stariji igraju odbojku u vodi ili na travi. Deca se u pesku igraju sa svojim grabuljicama i kanticama i prave zamkove.

Dobra knjiga je uvek dobrodošla, pa je na plaži veliki broj sugrađanki čitalo štivo uz sunčanje.

Pročitajte još

Neki se druže u hladu, a neki na svojim čamcima uz plažu.

Miodrag iz Bosne, prvi put je na Lidu, a sa sobom je poneo gitaru, a društvo zajedno sa njim pravi dobru atmosferu pesmom. Oni uživaju u hladu i kažu da im Lido prija zbog hlada i vetra.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.