Odbojkaški zemljotres u Zapadnoj Bačkoj - epicentar u Somboru!

Izvor: 025info.rs, 31.Jul.2014, 01:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Odbojkaški zemljotres u Zapadnoj Bačkoj - epicentar u Somboru!

Vip Beach Volley Liga 2014 seli se u Sombor! Turnir u odbojci na pesku biće održan od 1. do 3. avgusta u centru grada na popularnom "Ćelavom trgu".

Takmičenje koje će trajati tri dana okupiće najbolje odbojkaše i odbojkašice Srbije, koji se bore za učešće na završnom Mastersu u Beogradu, a koji je predviđen za poslednji vikend avgusta. Turnir u Somboru je deveti u ovogodišnjoj takmičarskoj seriji, a u predigri glavnog turnira svakodnevno će biti organizovana >> Pročitaj celu vest na sajtu 025info.rs << škola odbojke koju će voditi proslavljeni odbojkaš Vladimir Grbić.

Treninzi će biti održavani u petak od 17 sati, u subotu od 10 do 17 sati, i u nedelju od 15 sati. Na prethodnih osam turnira školu odbojke pohađalo je preko 3000 devojčica i dečaka.

Takmičarski program ove divne manifestacije koja će na sjajan način poslati sliku Sombora širom zemlje počeo je juče (sreda, 30. jul) turnirom veterana, koji će svoje takmičenje završiti u danas (četvrtak, 31. jul). Oba dana igraće se od 15 do 21 sat. Centralni deo Vip Beach Volley Lige počinje u petak 1. avgusta.

Pokrovitelj manifestacije je gradonačelnik Sombora Saša Todorović, a organizator Odbojkaški savez Zapadna Bačka. Ekipa Radio televizije Srbije boraviće sva tri dana u Somboru, pa ćete reportažu o ovoj manifestaciji moći videti i na medijskom javnom servisu Srbije.

Iz kompanije Vip mobile stiže saopštenje da će Vladimir Grbić, potpredsednik OSS i promotor Vip Beach Masters turnira, 2. avgusta u periodu od 12 do 13 sati, biti specijalni gost u prodajnom salonu Vip mobile u Somboru, u ulici Kralja Petra I broj 2. Grbićće se družiti sa korisnicima usluga kompanije Vip mobile, fotografisati se i potpisivati kačkete, koji su pripremljeni kao poklon svim posetiocima prodajnog mesta Vip mobile-a.

Glavni i odgovorni urednik

email: rajko@025info.rs
Pogledaj vesti o: Zemljotres

Nastavak na 025info.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 025info.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 025info.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.