Odbojkašice Srbije treće na rang listi, odbojkaši deveti

Izvor: Press, 30.Avg.2016, 14:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Odbojkašice Srbije treće na rang listi, odbojkaši deveti

Ženska reprezentacija Srbije, vicešampion Olimpijskih igara u Riju, napredovala je za tri pozicije i sada je treća na svetu FIVB rang liste, saopšteno je na sajtu najveće odbojkaške federacije.
foto: tanjug.rs
Ženska reprezentacija Srbije, vicešampion Olimpijskih igara u Riju, napredovala je za tri pozicije i sada je treća na svetu FIVB rang liste, saopšteno je na sajtu najveće odbojkaške >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << federacije.
Izabranice Zorana Terzića došle su do najboljeg mesta u istoriji ženske srpske odbojke i imaju 262 poena, iza prvoplasirane Kine (328) i SAD (305), a ispred Brazila (230) i Rusije (218).
U muškoj konkurenciji, odbojkaši Srbije, pobednici Svetske lige, trenutno su deveta reprezentacija sveta sa 97 poena.
Prvi su Brazilci sa 315 bodova, drugu poziciju dele Poljska i SAD sa po 268, a prvih pet zaokružuju Italija (256) i Rusija (236).

Nastavak na Press...






Povezane vesti

BRAVO DEVOJKE: Odbojkašice treće na svetu!

Izvor: HotSport.rs, 30.Avg.2016

Ženska reprezentacija Srbije, vicešampion Olimpijskih igara u Riju, napredovala je za tri pozicije i sada je treća na svetu FIVB rang liste, saopšteno je na sajtu najveće odbojkaške federacije.. . Izabranice Zorana Terzića došle su do najboljeg mesta u istoriji ženske srpske odbojke i imaju...

Nastavak na HotSport.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.