Odbojka 013 u višem rangu

Izvor: Pančevac-online.com, 28.Apr.2015, 20:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Odbojka 013 u višem rangu

Prošli vikend u našem gradu, kada je sport u pitanju, protekao je u znaku odbojke. U sali Poljoprivredne škole „Josif Pančić” održan je kvalifikacioni turnir za popunu Druge lige, na kojem su, pored domaćeg kluba Odbojka 013, učestvovali i Spartak 2, kao i Mladost iz Nove Pazove i Žabalj volej. Takmičenje koje je trajalo od 24. do 26. aprila još dugo će se prepričavati. >> Pročitaj celu vest na sajtu Pančevac-online.com << Odbojka 013 bila je izuzetan domaćin, jer je pored gostujućih timova na izuzetan način ugostila i čelnike OSV-a, kao i brojne prijatelje iz cele zemlje. Igrala se odlična odbojka, sve je bilo u znaku igre preko mreže… Ipak, posebno će se pamtiti atmosfera u sali. Ono što su pristalice Odbojke 013 priredile svojim miljenicama, ima retko koji klub u Pančevu. Skandiralo se, pevalo, aplaudiralo… Na kraju, nošene frenetičnom podrškom s tribine, Jovana Marić i njene drugarice ostvarile su cilj – plasirale su se u Drugu ligu!

Da sve bude još spektakularnije – na terenu se odvijala prava sportska drama. Spartak je ubedljivo, s tri pobede, zauzeo prvo mesto na turniru, a za drugo mesto, koje je takođe vodilo u viši rang, borile su se ekipe Odbojke 013 i Žablja. Gošćama je bila potrebna maksimalna pobeda, a devojkama koje s klupe predvodi trener Dragoljub Stojanović – samo jedan set. Prethodno su već savladale Mladost s maksimalnim rezultatom. Poslednja utakmica na turniru, nervoza na obe strane mreže. Znojili su se dlanovi, padale su i suze…

Atmosfera je dovedena do usijanja…

A. Ž.

Nastavak na Pančevac-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Pančevac-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Pančevac-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.