Izvor: HotSport.rs, 23.Nov.2014, 10:26   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ODBOJKA: Debi iz snova Ivane Nešković

Srpska odbojkašica Ivana Nešović imala je sjajan debi u dresu Bohai Banka iz Tjanđina u petom kolu kineskog šampionata sa Pekingom.

Tjanđin je slavio protiv Pekinga sa 3:1, po setovima 16:25, 25:22, 25:22, 28:26, a Nešovićeva je bila ubedljivo najbolja igračica utakmice.
Nešovićeva je imala sjajnih 26 poena i to samo dva dana pošto se pridružila novim saigračicama, dok se na drugoj strani istakla Seda Tokatlioglu.
>> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << Tjanđin jTe tako došao do druge pobede ove sezone i na tabeli Druge grupe kineskog šampionata drži četvrto mesto sa sedam bodova. Na samom čelu nalazi se Armi Kemen Nudles Industri sa pet pobeda i 14 bodova.
Ivana je sezonu započela u ekipi Železničara iz Lajkovca, da bi početkom ove nedelje dogovorila saradnju sa jednim od najtrofejnijih kineskih klubova. Pre Tjanđina, Nešovićeva je u Aziji igrala za Seongam u Koreji i Denzo Eribiz iz Japana. Tokom karijere, igrala je i za Crvenu zvezdu, Asistel, Volej Soverato i Čanakale.
hotsport.rs

Pogledaj vesti o: Odbojka

Nastavak na HotSport.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Istanbulski Globtrotersi: Fener se igrao u gradskom derbiju, Bjelica ponovo sjajan! (VIDEO)

Izvor: MozzartSport.com, 23.Nov.2014

Pored ubedljivog trijumfa Fenerbahče je prisutnima u dvorani priuštio nekoliko NBA poteza..Fener gazi redom! Fenerbahče Željka Obradovića u sedmom kolu turskog šampionata ubedljivo je slavio u malom gradskom derbiju protiv domaćeg Istanbula- 90:65 uz fantastičnu partiju Nemanje Bjelice koji je...

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.