Nov trener proziva odbojkaše “Niša”

Izvor: JužneVesti.com, 31.Jul.2014, 15:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nov trener proziva odbojkaše “Niša”

U ponedeljak, 4. avgusta, Odbojkaški klub “Niš” počinje pripreme za sezonu u Prvoj ligi, a prozivku će izvršiti novi šef stručnog štaba Saša Stefanović.

Niški odbojkaši će se okupiti u hali Čair i tako započeti pripreme za takmičenje u Prvoj ligi u koju su se vratili posle dve sezone u trećem rangu takmičenja.

Prozivku će izvršiti novi trener pošto je vođenje ekipe preuzeo Saša Stefanović iz >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << Zaječara koji je klub Novi Pazar Junior uveo u Superligu. Stefanović je trenirao niške klubove Student i As, Bor, radio je i u Rumuniji i Iranu, a bio je i član stručnog štaba selekcije Univerziteta u Nišu.

- Kada sam se dogovarao sa Upravom rečeno je da su sredstva skromna i mi se domaćinski odnosimo, pa ćemo cele pripreme odraditi u Nišu. Već sam stupio u kontakt sa nekim ekipama sa kojima bismo mogli odigrati neke prijateljske utakmice u pripremnom periodu - kaže Stefanović za Južne vesti.

Ekipa je do sada pretrpela male promene pošto je otišao Borko Perić, a kako saznajemo, u Niš se vraćaju libero Milan Kostadinović i korektor Milan Mijalković koji je, između ostalog, igrao u Ribnici, u Sloveniji i na Kipru.

- Sastav je uglavnom prošlogodišnji uz nekoliko pojačanja. Očekujemo još neke igrače, ali ćemo videti - dodao je Stefanović.

Na pripremama će prvo od 17h u hali Čair članovi Uprave razgovarati sa igračima i stručnim štabom, a prvi trening je zakazan za 18h.
Pogledaj vesti o: Odbojka,   Bor

Nastavak na JužneVesti.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.