LUDI TIKET, utorak, 632.247 dinara: Smeč lopta za više od pola miliona…

Izvor: MozzartSport.com, 19.Apr.2016, 10:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

LUDI TIKET, utorak, 632.247 dinara: Smeč lopta za više od pola miliona…

Naš igrač sa Banovog brda verovao je u pobedu Zvezdinih odbojkaša u plej-of maratonu sa Partizanom, isplatilo mu se…

Osim odbojke, na ovom tiketu našli su se fudbalski parovi iz Finske, Rusije, Portugalije i Irske. Sve je prošao zahvaljujući prelazima, konačnim ishodom i igranjem na dva konačna ishoda…

Igru pk 2-1 (gost će pobediti >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << na poluvremenu, ali će na kraju utakmice pobediti domaćin) odigrao je na dva para. U Finskoj Helsinki je poražen od ekipe SJK 2:1 (0:1). A u istom takmičenju Inter Turku savladao je Kups 3:1 (0:1).

Zanimljivo, ova dva prelaza iz Finske na tiketu je pogodio i igrač koji je čekao preko 325.000 evra na tiketu!

Dalje, kec je došao na meču Benfika – Setubal (2:1), kao i u odbojkaškom derbiju u kojem su crveno-beli odbojkaši savladali Partizan u majstorici polufinala plej-ofa i plasirali se u finale (3:0).

Igru ds 1X (utakmica će se završiti pobedom domaćina ili nerešeno) odigrao je u Irskom Liga kupu gde su ekipe Galvej i Fin Harps odigrali meč bez golova.

Na uplaćenih 500 dinara i ukupnim koeficijentom 1.264 naš igrač zaradio je 632.247 dinara.

Čestitamo!

Pratite MOZZART i na Vajberu
Pogledaj vesti o: Odbojka

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.