Humanitarni odbojkaški turnir za Igora Nurkića

Izvor: NiskeVesti.rs, 27.Maj.2016, 15:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Humanitarni odbojkaški turnir za Igora Nurkića

Odbojkaški savez nišavskog okruga će u subotu i nedelju 28. i 29. maja organizovati Humanitarni odbojkaški turnir za lečenje Igora Nurkića u velikoj sali Sportskog centra ''Čair'' od 16 do 20 sati.

“Pozivamo sve klubove Nišavskog okruga, sve sportske radnike, sve bivše i sadašnje odbojkaše, TV kuće i medije da nam se pridruže i daju svoj doprinos >> Pročitaj celu vest na sajtu NiskeVesti.rs << za izlečenje našeg Igora, divnog čoveka i uspešnog sportistu grada Niša i reprezetativca Srbije”, kažu u Odbojkaškom savezu.
Apelovali su na sve odbojkaške klubove Nišavskog okruga da svoju donaciju uplate na namenski žiro račun Džudo saveza Srbije broj 325 - 9500900016778 - 09 OTP Banka.
Svi učesnici turnira i prisutni će moći da ubacuju novac u kutije koje će biti postavljene u hali, a prikupljena sredstva će biti uplaćena na žiro račun, u ponedeljak 30. maja.
IGOR NURKIĆ mladi i uspešni džudista Univerzitetskog džudo kluba ''KINEZIS'' iz Niša vodi borbu za koju se nije spremao, borbu protiv opasne bolesti - leukemije limfoma, podsećaju.
“Kako nam vreme ovoga puta nije saveznik i potrebna sredstva moramo prikupiti veoma brzo”, dodaju.
Igorovo lečenje u Nemačkoj košta 160.000 evra.

Nastavak na NiskeVesti.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NiskeVesti.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NiskeVesti.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.