Brčaci pobjednici Međunarodnog turnira u sjedećoj odbojci

Izvor: Nezavisne Novine, 29.Nov.2015, 21:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Brčaci pobjednici Međunarodnog turnira u sjedećoj odbojci

DERVENTA - Odbojkaški klub invalida "Brčko" pobjednik je Devetog međunarodnog turnira u sjedećoj odbojci, koji je održan danas u Derventi.

Drugoplasirana ekipa je iz Laktaša, treće mjesto pripalo je ekipi "Smeč" iz Beograda, a domaćinu Odbojkaškog klubu invalida "Derventa" četvrto mjesto i titula fer-plej ekipe.

Pobjedničke pehare, diplome i zahvalnice učesnicima turnira uručio je zamjenik načelnika >> Pročitaj celu vest na sajtu Nezavisne Novine << opštine Derventa Siniša Jeftić, koji je i zvanično zatvorio takmičenje.

Predsjednik Odbojkaškog kluba invalida "Derventa" Spasoje Kulaga rekao je da je sve proteklo u najboljem redu i da je turnir već devetu godinu zadržao međunarodni karakter i kvalitet.

Prema njegovim riječima, turnir je ujedno održan i povodom obilježavanja 3. decembra - Međunarodnog dana invalida.

Pokrovitelji turnira su Ministarstvo porodice, omladine i sporta Republike Srpske i opština Derventa.

Nastavak na Nezavisne Novine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.