Veliko razočaranje: iPhone 7 možda ne stiže na jesen

Izvor: B92, 01.Jul.2016, 09:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Veliko razočaranje: iPhone 7 možda ne stiže na jesen

Evan Blas, jedan od najpoznatijih tipstera s Twittera, saopštio je u ponedeljak na ovoj društvenoj mreži da naredni smartfon koji će kompanija Apple predstaviti neće biti iPhone 7.

Blas smatra da će u septembru umesto iPhonea 7 biti predstavljen novi model u okviru iPhone 6 generacije, piše Business Insider.

.

Korisnici su već upoznati sa glasinama da bi smartfon koji će biti >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << predstavljen u septembru mogao da bude vrlo sličan iPhoneu 6, a ukoliko su navodi magazina Wall Street tačni, iPhone 7 će biti predstavljen 2017. godine, na desetogodišnjicu objavljivanja prvog iPhone telefona.

Prema dosadašnjim glasinama, novi flegšip model će biti sav od stakla, celu njegovu prednju površinu činiće zakrivljeni OLED ekran , a umesto tradicionalnog fizičkog Home dugmeta, na ekranu će osvanuti digitalno dugme osetljivo na dodir, piše DigiTimes.
Pogledaj vesti o: Apple

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.