VIDEO: Prvi snimak iPhone 6

Izvor: Radio 021, 31.Avg.2014, 13:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

VIDEO: Prvi snimak iPhone 6

Uoči 9. septembra, dana kada je Apple u San Francisku najavio događaj na kojem će predstaviti i novi telefon iPhone 6, na YouTubeu se pojavio video ovog uređaja.

Video je objavila kompanija "Feld & Volk", poznata po luksuznim verzijama iPhonea i iPada, a na njemu se vidi kompletan, potpuno funkcionalan iPhone 6 sa ekranom od 4,7 inča, sastavljen od dosad >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << poznatih delova.

Prototip se može uključiti i na ekranu se vide ikone kabla i iTunesa, i to onog iz iOS7, a ne iOS8 na kojem će raditi iPhone 6.

Na telefonu se vidi kamera, ali logo Applea na poleđini ne svetli, što će verovatno rastužiti mnoge ljubitelje njihovih proizvoda.

Dugme za uključivanje pomereno je na desnu stranu, a ona za pojačavanje su izdužena. Na videu se vidi da je šestica veća i šira od iPhonea 5s, i da je njegov dizajn znatno drugačiji.


Pogledaj vesti o: Apple

Nastavak na Radio 021...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Objavljen prvi video iPhone-a 6?

Izvor: B92, 31.Avg.2014

Uoči 9. septembra, dana kada je Apple u San Franciscu najavio događaj na kojem će, kako se veruje, predstaviti i novi telefon iPhone 6, na YouTubeu se pojavio video tog uređaja...Video je objavila kompanija Feld & Volk, poznata po luksuznim verzijama iPhone-a i iPad-a, a na njemu se vidi kompletan,...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.