VIDEO: Ovako izgleda kada eksplodira najnoviji Ajfon

Izvor: Vesti-online.com, 26.Feb.2017, 04:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

VIDEO: Ovako izgleda kada eksplodira najnoviji Ajfon

Kompanija Epl istražuje slučaj zapaljenja njihovog Ajfona 7 Plus koje je zabeleženo kamerom i objavljeno 23. februara.

Reč je o uređaju 18-ogodišnje vlasnice Brijane Olivas iz Arizone koja je zapaljenje svog telefona zabeležila i podelila sa svetom, napomenuvši da ga nije ni koristila.

Uređaj je u videu potpuno deformisan verovatnim nadimanjem baterije, a iz njegove unutrašnjosti pojavljuje se dim. U fotografijama koje su kreirane nakon zapaljenja vidi >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << se spaljeni stražnji deo.

Portparol Epla je izjavio da je kompanija kontaktirala korisnicu i da vrše uviđaj povodom navodnog zapaljenja.

Podsetimo, veliki skandal je prošle godine izbio sa neispravnim baterijama u Galaksi not 7 telefonu firme Samsung. Samsung je glavni konkurent Eplu, pa ne bi bilo dobro da krenu stopama južnokorejskog giganta, koji je morao da povuče milione Galaxya i vrati novac mušterijama.
Pogledaj vesti o: iPhone

Nastavak na Vesti-online.com...






Povezane vesti

VIDEO: Apple istražuje slučaj zapaljenog iPhonea 7

Izvor: Radio 021, 26.Feb.2017

Kompanija Apple istražuje slučaj paljenja iPhonea 7 Plus koje je zabeleženo kamerom i objavljeno na Tviteru objavljeno 22. februara...Reč je o uređaju 18-godišnje vlasnice Brijane Olivas iz Arizone koja je paljenje svog telefona zabeležila i podelila sa svetom. Uređaj je u videu potpuno deformisan...

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.