Tijana Ajfon oralno zadovoljavala Gasttozza?! VIDEO

Izvor: Svet plus, 08.Feb.2016, 00:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tijana Ajfon oralno zadovoljavala Gasttozza?! VIDEO

Večeras u rijalitiju Parovi počelo je da se spekuliše kako je TIjana Ajfon jednom prilikom u ovoj sezoni oralno zadovoljavala Gasttozza!

Naime, Tijana Ajfon večeras u Parovima pravdala se gledaocima i učesnicima da nije imala ništa sa Gasttozzom u ovoj sezoni Parova. Iako postoji mogućnost, jer na mestu gde su bili nekoliko minuta nije bilo >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet plus << kamera. ''To je dovoljno vremena'', rekla je voditeljka starleti dok se ona pravdala govoreći da nije imala dovoljno vremena da bilo šta slično uradi za to vreme. Šta je rekla Tijana tim povodom, poslušate u snimku:

 

Nastavak na Svet plus...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.