Tijana Ajfon: Političari najbolje plaćaju

Izvor: Blic, 01.Dec.2015, 01:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tijana Ajfon: Političari najbolje plaćaju

Tijana Maksimović- Ajfon kaže da je ne interesuju fudbaleri i biznismeni, već isključivo političari. Čest je gost i na njihovim privatnim zabavama, kaže - pojavi se i bude lepa.

- Ja se tamo pojavim i budem najlepša. Druge ne primećujem, ja sam glavna. Da se ne lažemo, političari su najgalantniji i najbolje plaćaju - rekla je Maksimovićeva na TV Hepiju, kao gost emisije „Goli život” Milomira Marića. >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic <<

Ova starleta čije je pravo ime Tijana Maksimović, a nadimak Tijana Ajfon poznata je javnosti od učešća u prošlim „Parovima”. U vilu je ušla kao radnica u solarijumu, a sada sebe naziva starletom. I to ponosno.

- Šta ima loše u tome što sam starleta? Zašto bih glumila neko poštenje kada svi znamo da je to super zanimanje. Moje je samo da budem lepa, i to je sve. Nešto kao slika bez tona - rekla je, i dodala da ima još neke ambicije.

- Želim da budem narodna poslanica, zašto da ne? Kad je bivša modelsica mogla da bude poslanica, zašto ne bih mogla i ja? Politikom se nikad nisam bavila, osim što sam pre par godina u mom selu dežurala na izborima. Pojma nemam ispred koje stranke - rekla je Tijana.

Inače, Tijana Ajfon se nedavno opet uselila u vilu „Parova“, ali ovoga puta kao starleta. Promenila se, nadogradila je kosu i ofarbala u crveno, povećala je usne i grudi... Izgleda da je to dokaz da je političari zaista dobro plaćaju.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.