Sjajan prizor: Ajfon završio na dnu mora

Izvor: B92, 27.Maj.2015, 13:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sjajan prizor: Ajfon završio na dnu mora

Jedan mladić je skočio u more sa svojim Ajfonom. Namera mu je bila da dobaci telefon bratu, ali telefon je završio na dnu mora.

Skoro svi mi kupujemo zaštitne maske za telefone i postoji vodootporna maska, ali mali je broj onih koji se usuđuju da je testiraju, naročito kada je u pitanju telefon čija cena nije mala.

Gregori Papadin iz San Dijega, hteo ne hteo, testirao je koliko je njegova maska za telefon dobra.

Njegov brat uzeo je Ajfon 5 i skočio >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << sa broda u more, ali kad je pokušao da baci telefon bratu poduhvat nije uspeo. Telefon je sve vreme snimao dok su braća gledala kako Ajfon tone.

Braća nisu uspela da zarone i spasu telefon, ali im je vlasnik broda pomogao. Izvukao je telefon i Gregori je ceo snimak postavio na Jutjub.

Neki tvrde da je snimak namešten i da je svrha snimka reklama za “Lajfpruf” maske.

Šta vi mislite? Reklama ili nezgoda?

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.