Prvi mobilni telefon sa dva ekrana (video)

Izvor: Svet, 28.Maj.2015, 11:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Prvi mobilni telefon sa dva ekrana (video)

Na tržištu se odnedavno pojavio i prvi mobilni telefon koji ima dva ekrana.
Radi se o telefonu “Yotaphone 2“, čiji je glavni LCD ekran sličan Androidu i iPhone-u. Ipak, sa zadnje strane ima dodatni ekran koji podseća na “Kindle” e-čitač, piše “Fortune”.
U kompaniji kažu da se radi o prvom mobilnom telefonu s dva ekrana na svetu, a može se naručiti već za 550 dolara. Prvi ovakvi telefoni biće isporučeni u avgustu.
Imaće i klasične aplikacije, a navodno će posedovati i dodatni bežični punjač.

Pogledaj vesti o: iPhone

Nastavak na Svet...






Povezane vesti

Mobitel s dva ekrana!

Izvor: Nezavisne Novine, 28.Maj.2015

Na tržištu se odnedavno našao prvi mobilni telefon s dva ekrana...Kako piše Fortune, radi se o Yotaphoneu 2, čiji je glavni LCD ekran vrlo sličan Androidu ili iPhoneu, ali sa zadnje strane tu je dodatni ekran koji podsjeća na Kindleov e-čitač...Iz kompanije tvrde da se radi o prvom mobilnom...

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.