Prodat prvi ajfon 6

Izvor: Blic, 31.Okt.2014, 01:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Prodat prvi "ajfon 6"

Zvanično prvi iPhone uređaj prodat je u Telenoru minut nakon ponoći. Srećni kupac je Nemanja Todorović iz Mladenovca koji je sa uzbuđenjem čekao da mu uruče "ajfon". Znatiželjni kupci u redovim, napravili su gužvu u Telenorovoj prodavnici u Knez Mihailovoj, satima pre nego što je i zvanično uručen, prodat, prvi IPhone 6, jednom srpskom kupcu. Sve je bilo nalik >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << atmosferi u gradovima širom sveta u kojima se iPhone pojavi.

Mikel Nosgard, izvršni direktor marketinga u Telenoru, imao je čast da prvom kupcu uruči iPhone 6.

- Ovo je posebna noć za nas i naše potrošače. Ponosni smo da vam predstavimo naš novi proizvod koji će u kombinaciji sa Telenorovim paketima predstavljati odličnu ponudu - rekao je Mikel Nosgard i otkrio da je kada je Telenor objavio da prima porudžbine za novi "ajfon" zainteresovanost bila toliko velika da je Telenorov sajt bio oboren.

Prvi kupac iPhona u Srbiji, Nemanja Todorović, uzbuđen je zbog ove "titule" koju je osvojio.

- Uređaj sam naručio onlajn, pre sigurno više od dve nedelje. Ajfon  sam uzeo uz paket L, za 1490 dinara, sa ugovorom na dve godine - rekao je Nemanja, nakon kog su na štand "nagrnuli" i drugi kupci.

iPhone 6 i iPhone 6 Plus su najnapredniji modeli u dosadašnjoj istoriji iPhone-a i njihovo korišćenje u Telenor pametnoj mreži omogućiće korisnicima da osete njihov pun potencijal. Ovi uređaji dostupni su uz tarifne pakete u koje su uključeni jedinstveni digitalni servisi koji Telenorovu ponudu čine posebnom.

Svi oni koji večeras nisu stigli da kupe svoj uređaj mogu putem Telenorovog sajta da saznaju više o cenama i modelima iPhone-a koji se nalaze u ponudi, ili da svrate u neki od Telenorovih prodavnica širom zemlje.

U prodavnici u Knez Mihailovoj ulici u Beogradu nastavlja se celodnevna promocija i u petak, 31. oktobra.

Više informacija o karakteristikama iPhone telefona možete da pronađete na www.apple.com/iphone.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

OVO JE TO ČUDO: "Ajfon 6" stigao u Srbiju!

Izvor: 24sata, 31.Okt.2014

“Ajfon 6” od danas je dostupan i u Srbiji uz tarifne pakete Telekoma Srbija i Telenora. Prvi ugovor U Telekomu Srbija je, tačno u ponoć, potpisao Ismar Gluhalić koji je za sebe uzeo sivi "Ajfon 6 plus". Prvi ugovor u Telenoru je potpisao Nemanja Todorović iz Mladenovca koji je sa uzbuđenjem...

Nastavak na 24sata...

Prodat prvi "ajfon 6"

Izvor: Blic, 31.Okt.2014

Zvanično prvi iPhone uređaj prodat je u Telenoru minut nakon ponoći. Srećni kupac je Nemanja Todorović iz Mladenovca koji je sa uzbuđenjem čekao da mu uruče "ajfon". Znatiželjni kupci u redovim, napravili su gužvu u Telenorovoj prodavnici u Knez Mihailovoj, satima pre nego što je i zvanično...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.