Potpuno gola Tijana Ajfon (18+)

Izvor: Blic, 05.Maj.2016, 23:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Potpuno gola Tijana Ajfon (18+)

Nije da ovu starletu niste viđali u provokativnim izdanjima, ali najnovijom fotografijom je i sebe nadmašila.

Budući da su je zbog golotinje i provokativnih fotografija nekoliko puta prijavljivali, jer je takva vrsta na Instagramu najstrože zabranjena, Tijana je imala poruku za sve "hejtere". I kako je za jednu starletu koja se tom titulom ponosi ispod časti da se obratio onima koji je ne vole bez propratne fotografije (uglavnom gole), Tijana je ispoštovala kodeks.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Blic <<
- Džaba mi prijavljujete sliku, ja sam zgodna pa sam zgodna, znam da moje telo boli, i mene bi bolelo da sam na vašem mestu da takvu ribu mogu samo da gledam i nista više, ali zato ste vi tu da vas nerviram i čupate kosu sa glave. Ljubi vas vaša Tijana Ajfon nakazice drage - napisala je starleta.

Šta reći...

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.