Poludela jer joj nisu ispunili zahtev: Tijana Ajfon pod hitno traži frizera za međunožje!

Izvor: Scandal.rs, 09.Feb.2016, 22:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Poludela jer joj nisu ispunili zahtev: Tijana Ajfon pod hitno traži frizera za međunožje!

Da nije tužno, bilo bi smešno, ali učesnica “Parova” Tijana Maksimović, potpuno je podivljala na članove produkcije zato što joj pored pedikira, manikira i frizera nisu doveli nekog da joj sredi međunožje.

Očigledno da starleta planira seks pred kamerama, pa želi da joj međunožje bude perfektno. Kako Alo saznaje, čelnici televizije su u šoku zbog njenog zahteva i u prvi mah su mislili da se šali.

“Kada je završila sa depilacijom, >> Pročitaj celu vest na sajtu Scandal.rs << šišanjem, feniranjem i izlivanjem noktiju, Tijana je pitala da je li je došao kozmetičar da joj sredi međunožje. Kada joj je rečeno da je dobila depilaciju i da to smatraju sređivanjem njene intimne regije, ona je osula salvu uvreda po organizatorima i producentima rijalitija. Poručila im je da su rođeni u prošlom veku i da sređivanje vagine nije samo depilacija, već oblikovanje i farbanje dlačica, što je šokiralo sve prisutne”, kaže izvor blizak produkiji Televizije “Hepi”.

“Obećali ste mi da ću imati kompletan tretman ovde u rijalitiju! Rekla sam vam da međunožje mora da mi bude sređeno jer često ispod kratkih haljinica ne nosim gaćice. U svakom trenutku pred kamerama moje međunožje može da bude uslikano. To što druge učesnice nisu ni čule da treba da se neguju i ulepšavaju najbitniji deo tela, to je njihov problem, a ja želim da mi frizura cicamace bude oblikovana kao munja. Treba li da vam nacrtam kako to izgleda?! Ukoliko niste sposobni da nađete nekoga ko će da me ulepša dole, pozovite mog kozmetičara”, siktala je Tijana, dok su svi bili u čudu kada su shvatili da se ona zapravo ne šali, već zaista traži frizera za međunožje.

Tijana je potpuno poludela, kao da je pitanje života i smrti, zbog toga što joj nije omogućeno da bude sređena među nogama.
Pogledaj vesti o: iPhone

Nastavak na Scandal.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Scandal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Scandal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.