PEVAČ SE OGLASIO: Željko Šašić prokomentarisao vezu sa Tijanom Ajfon!

Izvor: Kurir, 27.Apr.2015, 18:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PEVAČ SE OGLASIO: Željko Šašić prokomentarisao vezu sa Tijanom Ajfon!

Nedavno se u medijima pojavila informacija kako je pevač ranije bio u šemi sa učesnicom rijalitija "Parovi" Tijanom Ajfon. On pak tvrdi da Tijanu ni ne poznaje

Željko Šašić priznaje da ga više ništa na estradi ne može iznenaditi, niti šokirati.

Nedavno se u medijima pojavila informacija kako je pevač ranije bio u šemi sa učesnicom rijalitija " >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << Parovi" Tijanom Ajfon. On pak tvrdi da Tijanu ni ne poznaje.

"Priča je potkrepljena slikom, a ja ni ne znam ko je ta osoba. Pa sa kim se sve nisam slikao na nastupima, sad bi, kao, trebalo to da demantujem. Ma ne pada mi na pamet da se nastavljam na nečije izmišljotine. Ko uopšte može da poveruje u tu glupavu priču?", rekao je Šašić.

(Vesti Online)

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.