Ove godine stižu tri iPhone modela!

Izvor: Mondo, 26.Mar.2015, 23:54   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ove godine stižu tri iPhone modela!

Apple bi trebalo da predstavi tri nova modela iPhone telefona, među kojima je i iPhone 6S.

Kompanija iz Kupertina već određeno vreme radi na naslednicima modela iPhone 6 i iPhone 6 Plus, koji će se prema insajderskim informacijama iz dobro obaveštenih izvora, koje citira GSMArena, >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << zvati iPhone 6S i iPhone 6S Plus. Pojaviće se u septembru, zajedno sa iPhone 6C modelom, koji će biti naslednik iPhone 5C uređaja sa šarenim maskama.

Apple će za modele iPhone 6S i iPhone 6S Plus zadržati NFC, skener otiska prsta i Gorilla Glass displej sa LTPS panelom, koji proizvodi Japan Display kompanija, dok će iPhone 6C imati displej skromnije specifikacije, koji proizvodi Sharp. Takođe, iPhone 6C doći će sa aktuelnim A8 čipom, dok će napredniji novi modeli imati potpuno novi A9 čip.

Sve su ovo glasine, ali poznajući Apple politiku sve bi vrlo lako moglo da bude istinito.

Pratite nas i na Facebooku, Twitteru i instagramu!

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.