Očajnik, iznajmljuje devojku da skupi za iPhone 6!

Izvor: Mondo, 19.Sep.2014, 20:26   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Očajnik, iznajmljuje devojku da skupi za iPhone 6!

Kad je besparica ljudima svašta pada na pamet, pa i ovako nešto!

Foto: ScreenShot/YouTube. iPhone 6.

iPhone 6 je zaludeo svet! Prodata su četiri miliona komada za manje od 24 sata, a ljudi su stajali u redovima većim nego ikad da kupe iPhone 6 ili iPhone 6 Plus. Onaj ko nema za novi iPhone može da ga sanja ili da nekako "doskoči" >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << situaciji.

Jedan očajnik iz Šangaja, piše "Mirror", u nedostatku novca iznajmljuje svoju devojku, koju oni koji je uzmu na par sati mogu da izvedu na večeru, uče s njom ili šetaju parkom. Oglas je osvanuo blizu jednog šangajskog univerziteta, a vreme na koje može da se iznajmi devojka je sat, dan ili čak mesec dana. Ima li zainteresovanih? Oh, da!

Cena iznajmljivanja je jedna funta po satu ili pet po danu, pa izračunajte koliko će mu iznajmljivanja trebati za novi iPhone 6...

Čekamo vas i na Facebooku!

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.