OVO JE TO ČUDO: Ajfon 6 stigao u Srbiju!

Izvor: 24sata, 31.Okt.2014, 02:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

OVO JE TO ČUDO: "Ajfon 6" stigao u Srbiju!

Ajfon 6” od danas je dostupan i u Srbiji uz tarifne pakete Telekoma Srbija i Telenora. Prvi ugovor U Telekomu Srbija je, tačno u ponoć, potpisao Ismar Gluhalić koji je za sebe uzeo sivi "Ajfon 6 plus". Prvi ugovor u Telenoru je potpisao Nemanja Todorović iz Mladenovca koji je sa uzbuđenjem čekao da mu uruče "ajfon".

Velike gužve stvorile su se sinoć ispred ekspoziture Telekoma Srbija na Terazijama >> Pročitaj celu vest na sajtu 24sata << i Telenora u Knez Mihailovoj ulici. Građani su u redovima čekali još od 18 sati. Sve je bilo nalik atmosferi u gradovima širom sveta u kojima se "ajfon" pojavi.

Gužva u Telenoru | Foto: M.Jošida

Gužva u Telekomu | Foto: G.Srdanov

Nastavak na 24sata...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

RED NA TERAZIJAMA Prodat prvi "ajfon 6" u Srbiji

Izvor: Blic, 31.Okt.2014

U ekspozituri Telekoma Srbije na Terazijama u ponoć je potpisan prvi ugovor za "ajfon 6" koji je od sada dostupan uz tarifne pakete Telekoma. Prvi ugovor je potpisao Ismar Gluhalić koji je za sebe uzeo sivi "ajfon 6 plus". On je ispred ekspoziture čekao sinoć od 18.30...-  Odlučio sam se za "ajfon...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 24sata. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 24sata. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.