Novi rat na pomolu: Staniji se ne dopada da je upoređuju sa Tijanom Ajfon?!

Izvor: 011vodič.com, 04.Avg.2015, 04:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Novi rat na pomolu: Staniji se ne dopada da je upoređuju sa Tijanom Ajfon?!

Stanija Dobrojević nije oduševljena najezdom starleta na srpsku javnu scenu, kojom je ona do skoro gospodarila.
Naime, izvori bliski Dobrojevićevoj tvrde da je nedavno u jednom društvu negativno komentarisala aktuelne starlete, a među njima i Tijanu Ajfon.
“Stanija je govorila o tome kako nije u redu da se ona poredi sa Tijanom i sličnima zato što ona ima svoj posao i da je blizu diplome državnog Ekonomskog fakulteta. Stanija je objasnila >> Pročitaj celu vest na sajtu 011vodič.com << i da ona ima posao u Americi i da može da objasni poreklo svega što je stekla”, tvrdi izvor.
Činjenica je da su starlete koje su učestvovale u rijalitiju “Parovi” preuzele primat nad Stanijom i Sorajom, bar što se medija tiče, ali nije isključeno da se Dobrojevićeva vrati u žižu učešćem u Farmi ili Velikom bratu, budući da se priča da je dobila pozive za sve rijalitije koji kreću od septembra.
 

#svet
The post Novi rat na pomolu: Staniji se ne dopada da je upoređuju sa Tijanom Ajfon?! appeared first on 011VODIC.COM.

Nastavak na 011vodič.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 011vodič.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 011vodič.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.