Novi iPhone razvalio benchmark testove!

Izvor: Mondo, 25.Avg.2016, 01:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Novi iPhone razvalio benchmark testove!

Možete ga voleti ili ne, ali novi iPhone biće zver!

Foto: Weibo/GSMArena

Baš kao što je iPhone 6S pobedio SVAKOG Android konkurenta po pitanju brzine koji je pred njega stavljen, tako je iPhone 6SE, odnosno iPhone 7 (nemamo pojma kako će se novi iPhone zapravo zvati, pa ga stoga neki zovu - iPhone 2016), ostavio u prašini prethodnog „rođaka“, iPhone 6S.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo <<
To obećava, i to mnogo!

Model iPhone 6S postigao je rezultat od 4,427 bodova sa više jezgara i 2,542 bodova sa jednim jezgrom, na sad već starom Apple A9 čipsetu. Novajlija, koji je na GeekBench benčmark testu oslovljen sa iPhone 6SE, ne sa iPhone 7, ostvario je znatno bolje rezultate. Pričamo o 5,210 bodova sa više i 3,042 bodova sa jednim jezgrom. To je unapređenje od oko 20 odsto u poređenju sa ranijim modelom.

Apple kopira Samsung? Nemoguće?!

Spremni za redove?! Novi iPhone stiže 16. septembra!

iPhone 2016 imaće Apple A10 čipset, iOS 10, doći će u četiri boje (srebrnoj, roze, zlatnoj i crnoj), a imaće i True Tone displej, koji smo videli na iPad Pro 9.7 tabletu. Ipak, prema kineskom izvoru sa Weibo sajta, koji je prenela GSMArena, ove godine ništa od kapacitivnog Home tastera, biće to opet onaj obični, dosadašnji, sa čitačem otiska prsta.

Dve kamere koje će imati model od 5.5 inča, dakle iPhone 2016 Plus, neće biti kao na Huawei P9 ili Honor 8 smartfonima - jedna crno-bela, jedna u boji - biće bliže podešavanjima na LG G5 - sa različitom dubinom snimaka.

I to je to za ovu rundu glasina, septembar se približava, premijera će uskoro, a onda ćemo znati i sve dodatne detalje. Budite uz nas ;)

Čekamo vaše komentare ispod vesti i na Facebooku,Twitteru i Instagramu.

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.