NESVAKIDAŠNJI TEST Evo šta se desi kada skuvate Ajfon 6 i Samsung Galaksi S6

Izvor: Blic, 19.Apr.2015, 19:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NESVAKIDAŠNJI TEST Evo šta se desi kada skuvate Ajfon 6 i Samsung Galaksi S6

Testovi savitljivosti mobilnih telefona su izašli iz mode kada je u pitanju ispitivanje izdržljivosti pametnih telefona. Sada je u trendu kuvanje istih i testiranje do koje temperature mogu da izdrže.

"TechRax", Jutjub kanal posvećen ekstremnom testiranju gedžeta, napravio je uporedni test Samsung Galaksi S6 telefona i Ajfona 6. Oni su stavili ova dva telefona u vodu i uključili ringlu.

Za deset >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << sekundi, Ajfon se ugasio, dok je Samsung minut kasnije izbacio upozorenje da se uređaj pregreva. Kada je voda provrila, izvadili su telefone i isprali ih hladnom vodom.

Zanimljivo je da je Ajfon i dalje pokazivao znake života, to jest, na ekranu je stajao bledi logo kompanije "Epl".  Ipak, nijedan od ova dva uređaja nije vodootporan, tako da test i nije tako merodavan.

VIDEO> Pogledajte kako izgleda kada se skuvaju ova dva telefona
Pogledaj vesti o: Jutjub

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.