NAJVEĆA TAJNA PAROVA: Tijana Ajfon htela da iseče vene u rijalitiju, evo ko joj je spasao život? (VIDEO)

Izvor: Telegraf.rs, 28.Jun.2016, 15:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NAJVEĆA TAJNA PAROVA: Tijana Ajfon htela da iseče vene u rijalitiju, evo ko joj je spasao život? (VIDEO)

Kada je Tijana Ajfon početkom aprila napustila "Parove", starleta je rekala da ima ranije ugovorene posleovne obaveze i da zbog toga izlazi iz rijalitija, ali Marko Perović je sada ispričao sasvim drugačiju priču i tvrdi da je Tijana navodno pokušala sebi da preseče vene u vili! 

- Tijana Ajfon je skroz pukla psihički, htela je da vene pokida, ja je spasio... Slomila je čašu i krenula da se reže, ja je uhvatio >> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs << za ruku i izbio staklo. Posle je odveli kod psihijatra ili u bolnicu, ne znam, pa je pustili kući. Nije mogla više - ispričao je Perović dok su ga ostali šokirani slušali.

Pogledajte šta je sve Marko Perović ispričao o Tijani Ajfon:

(Telegraf.rs)

Nastavak na Telegraf.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.