Gastoz ima novu taktiku: Muvaću Tamaru da nerviram Ružicu!

Izvor: Scandal.rs, 30.Jun.2015, 00:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Gastoz ima novu taktiku: Muvaću Tamaru da nerviram Ružicu!

Nakon pozdravljanja sa Jelenom, učesnici su ćaskali pored bazena i ispijali pića za šankom. Zatim su krenuli u obilazak kuće i svi su oduševljeni.Tijana Ajfon je saznala da će spavati sa Gastozom i na to je rekla da se smorila. Nađa je rekla da ne želi da spava sa Zmajem jer se boji da će nasrnuti na nju.

Miljana je istakla da za Zmaja misli da nije u najboljem psihičkom stanju. Ona je otkrila i da nema dečka. Ružičina >> Pročitaj celu vest na sajtu Scandal.rs << sestra je rekla da neće imati seks u rijalitiju, kao Ružica i otkrila je da joj je šljivu na vratu napravio dečko.

Ružica je već oplela po novoj ukućanki Nađi i rekla da misli da je nepristojna.

“Prvi put imam taktiku. Muvaću Tamaru, Ružičinu sestru, na sladak način, samo da bih iznervirao Ružicu”, priznao je Gastoz.
Pogledaj vesti o: iPhone

Nastavak na Scandal.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Scandal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Scandal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.