Znate li šta se dešava sa Džermajnom Penantom?

Izvor: Sportske.net, 28.Okt.2016, 14:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Znate li šta se dešava sa Džermajnom Penantom?

Nekadašnji premijerligaški igrač ostaje bez kluba.

Bivši fudbaler Liverpula i Stouka Džermajn Penant ostao je bez kluba pošto je Tampines Rovers iz Singaputa raskinuo ugovor sa njim.

On je odbio da pristane na smanjenje plate i tako naterao čelnike kluba da se odreknu njegovih usluga.

On je nedeljno zarađivao samo 23.495 funti i nije želeo ni cent manje.

''Penant je odličan fudbaler, ali nijedan igrač nije iznad ekipe. On ima ogroman >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << uticaj na klub, kao i na singapurski fudbal. Dok je klub učinio sve da mu izađe u susret i plaća njegove visoke usluge, on je poslao pogrešnu poruku svim ostalima u ekipi i to je nepravda prema svlačionici'', rekao je vlasni kluba Krišna Ramačandra.

Penant je u karijeri igrao za nekoliko engleskih klubova, kao tinejdžer je ušao u prvi tim Arsenala za koji je nastupao od 1999. do 2005. godine, ali je većinu vremena provodio na pozajmicama u Votfordu, Lidsu i Birmingemu.

Kasnije je tri sezone proveo u Liverpulu, jednu sezonu u Saragosi, a poslednji tim u Premijer ligi mu je bio Stouk za koga je nastupao od 2011. do 2014. godine.
Pogledaj vesti o: Fudbal

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.