Ženski fudbal: Vojvodina - Trijumf 3:1

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 09.Avg.2014, 20:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ženski fudbal: Vojvodina - Trijumf 3:1

Fudbalerke Vojvodine pobedile su kragujevački Trijumf 3:1 u prvom kolu domaće superlige. Novosađankama je ovo bio debitanski nastup u društvu najboljih.

Selidbom ekipe iz Novog Bečeja u Novi Sad i saradnjom sa Vojvodinom, ljubitelji ženskog fudbala dobili su mogućnost da gledaju još jednu kvalitetnu ekipu u našoj superligi.

Veliki motiv uticao je na devojke u "crveno-belom" da već od starta debitantskog nastupa protiv Trijumfa iz Kragujevca nametnu svoj ritam. >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << To je rezultiralo vođstvom već u 10 minutu kada se Milana Janković odlično snašla u petercu gošći.

Prednost Vojvodine duplirala je Milica Golubović 15 minuta kasnije, a sve je bilo rešeno u 30. kada je Aleksandra Savanović precizno izvela jedanaesterac posle prekršaja nad Jankovićevom.

Do kraja prvog dela igre, Trijumf je uspeo da smanji preko Stefanovićeve, a isključenje Papove zbog neopreznog starta, uticalo je da u drugih 45 minuta vidimo dosta slabiji ritam po izuzetno toplom vremenu.

Vojvodina želi da u prvom sezoni sačuva status superligaša, a da pritom promoviše neke od mladih igračica. Ukoliko trener Vidović stvori prepoznatljivu igru, sigurno će i interesovanje gledalaca za mečeve u Sportskom centru "Vujadin Boškov" biti sve veće.
Pogledaj vesti o: Fudbal,   Kragujevac

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.