Završnica Primere, direktni prenosi na Sport klubu

Izvor: Blic, 22.Maj.2015, 23:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Završnica Primere, direktni prenosi na Sport klubu

U subotu se, sa početkom od 16.30, završava se fudbalsko prvenstvo Španije - štrajka ipak nije bilo i sezona će se mirno privesti kraju.

Prošle godine, sa nestrpljenjem se iščekivalo poslednje kolo. Barselona je dočekala Atletiko u direktnom duelu za titulu, ali sada neće biti takve napetosti. Barsa će proslaviti titulu na Nou Kampu, uz oproštaj legendarnog Ćavija, a mogla bi u isto vreme da izbaci >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << Deportivo iz Lige.

Real će završiti kao drugi, a sa obzirom na to da neće odbraniti trofej u Ligi šampiona, niti će osvojiti Kup Kralja, ovo je razočaravajuća sezona. Karlo Anćeloti verovatno neće biti na klupi kada počne naredna sezona, a pitanje je i da li će Geret Bejl ostati "kraeljvić".

Atletiko je cele sezone bio treći i tu će i ostati. Teško je bilo očekivati da "jorgandžij" mogu da ponove neverovatnu prošlu sezonu i opet se mora reći da je Dijego Simeone odradio sjajan posao. Ovaj put, čini se da će uspeti da zadrže najbolje igrače, pa ih očekujte u borbi za titulu i naredne sezone.

Valensija je u sjajnoj situaciji da obezbedi to četvrto mesto i Ligu šampiona. Za nove istočnjačke vlasnike, glavni cilj je ispunjen, ali sledeće sezone će se verovatno tražiti više.

Sevilja je peta, ali i ona bi mogla u evropsku elitu ako pobedi Dnjipro u finalu Lige Evrope.

Najveća drama će biti u borbi za opstanak. Kordoba je odavno prežaljena, ali trebaće vam digitroni za ostala dva tima koja će se pomiriti sa selidbom u Segundu. U najlošijoj poziciji je Eibar, ali ugroženi su i Granada, Deportivo i Almerija...
Pogledaj vesti o: Fudbal

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.