Zanimljivo poređenje Kruševljana pred Zvezdin dolazak: Oni su kao Real ili Barsa

Izvor: MozzartSport.com, 20.Apr.2017, 18:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zanimljivo poređenje Kruševljana pred Zvezdin dolazak: Oni su kao Real ili Barsa

„Uvek je motiv igranje protiv blizanaca“, poručio sportski direktor Kruševljana Bojan Filipović

Sve oči fudbalske Srbije u subotu veče biće usmerene ka Kruševcu. Logično, navijači Partizana se nadaju da na travi stadiona "Mladost" crveno-beli mogu da ostave bodove i crno-belima daruju prvo mesto, ako ekipa Marka Nikolića savlada Vojvodinu.

Kruševljani su pre gostovanja u Novom >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << Sadu vezali četiri pobede, namučili su jesenas šampiona i imaju razloga za optimizam.

To tvrdi i sportski direktor Čarapana Bojan Filipović.

"Igrači žive za utakmice kakve su protiv Zvezde ili Partizana. Mi u svaku utakmicu ulazimo isto, ekipa u svakoj utakmici, bez obzira na protivnika, daje svoj maksimum. Uvek je motiv više igranje protiv 'blizanaca“,  kaže sportski direktor Napretka Bojan Filipović.

Slično je razmišljao i provi pomoćnik Vuka Rašovića, Ivan Stefanović.

"Suvišno je trošiti reči o kvalitetu tima Crvene zvezde. Oni su aktuelni šampion države, takav niz od dvadeset i ne znam koliko pobeda beleže samo evropski velikani kao što su Real i Barselona. Što se tiče same pripreme to je utakmica kao i svaka druga. Mi ćemo dati svoj maksimum pa ćemo videti šta će iz svega toga izaći" rekao je Stefanović.

Stručni štab Napretka za duel sa Crvenom zvezdom neće moći da računa na povređenog Bojana Miladinovića, dok su svi ostali igrači na raspolaganju.

(FOTO: Star sport)
Pogledaj vesti o: Fudbal,   Kruševac

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.