Zaglebje konkretnije, evo kako su Bugari stekli prednost! (video)

Izvor: Sportske.net, 01.Jul.2016, 19:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zaglebje konkretnije, evo kako su Bugari stekli prednost! (video)

Bugarski predstavnik stekao je gol prednosti u prvom meču prvog kola kvalifikacija za Ligu Evrope, ali se mora priznati da je Zaglebje bilo mnogo bolji rival.

Fudbalski klub Partizan narednog četvrtka saznaće ime prvog protivnika u kvalifikacijama za Ligu Evrope, a nakon prvog susreta Slavije i Zaglebja bugarski sastav je bliži dvomeču sa crno-belima.

Pisali smo juče da je Zaglebje bilo bolji rival i da je bilo konkretnije kada su opasne situacije >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << u pitanju, ali je domaćin na kraju posle greške jednog od igrača poljskog sastava stigao do vođstva.

Snimak najinteresantnijih detalja nije najbolji ali je dovoljan da se stekne uvid u tvrdnje da je Zaglebje bilo mnogo opasnije.

Na kraju je ipak slavila Slavija koja na revanš u Lubinu nosi gol prednosti, pa ostaje da se vidi hoće li Bugari odoleti na gostovanju Zaglebju i izboriti se za dvomeč sa Partizanom.


Pogledaj vesti o: Fudbal,   Partizan

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

NEMA DILEMU: Bandalovski zna kog bi rivala kao prvu prepreku u Ligi Evrope, evo i zašto…

Izvor: HotSport.rs, 01.Jul.2016

Partizan se vredno priprema za početak nove sezone, a u četvrtak će saznati i ime prvog protivnika u kvalifikacijama za Ligu Evrope.. . To je za sada ekipa Slavije iz Sofije koja je sa 1:0 savladal Zaglebje Lubin. Ako pitate bugarskog internacionalca Ivana Bandalovskog onda je ovaj rezultat dobar...

Nastavak na HotSport.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.