Vujović: Kao Čak Noris sam jednom došao dva puta!

Izvor: Mondo, 29.Apr.2016, 19:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vujović: Kao Čak Noris sam jednom došao dva puta!

Trener PPD Zagreba i selektor Slovenije Veselin Vujović za MONDO govorio o poređenju sa Čakom Norisom, otkrio čiji je fudbalski navijač, kao i o brojnim rukometnim temama.

Proslavljeni rukometni trener Veselin Vujović je ove sezone sa mladim timom PPD Zagreba napravio čudo u Ligi šampiona, sa selekcijom Slovenije, čiji je selektor, takođe je uspeo da napravi veliki uspjeh i odvede "zmajčeke" na Olimpijske igre >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << u Rio de Žaneiro preko Španije, Švedske i Irana.

Rezultati koje je ostvario doveli su ga i do nominacije za evropskog trenera godine od strane Međunarodne rukometne asocijacije.

U skladu s rezultatima i brojnim sportskim uspesima u karijeri, po društvenim mrežama krenula su i poređenja sa američkim glumcem i majstorom borilačkih veština Čakom Norisom, zbog njegovog izgleda i brade, ali i temperamenta. Vujović je priznao našem portalu da mu takva vrsta "promocije" ne smeta.

O svemu tome opširnije na Mondo.ba.

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.