Voždovac razmatra da povuče Babovićevu osmicu iz upotrebe

Izvor: Sportal.rs, 15.Avg.2014, 22:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Voždovac razmatra da povuče Babovićevu "osmicu" iz upotrebe

Fudbalski klub Voždovac ukazao je veliku čast svom fudbaleru Stefanu Baboviću, tako što je njegov uramljen dres sa brojem osam postavio na zid klupskih prostorija. I to nije sve. Čelnici "zmajeva" razmatraće uskoro predlog da Babovićevu "osmicu" povuku iz upotrebe u čast "istinskoj legendi kluba", navodi se na zvaničnom sajtu superligaša.  

- Stefan je jedan od najboljih veznih igrača koji je nastupao na ovim prostorima >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportal.rs << u prethodnoj deceniji i njegov doprinos u povratničkoj sezoni “zmajeva” u Jelen superligu je nemerljiv. To je priznanje kojim se vrednuje sve što je Stefan u prethodnoj sezoni učinio za naš klub. Dres sa prezimenom postavljen je u pres sali FK Voždovac, a Stefana su primili i priznanje mu odali predsednik kluba Marko Zdravković i portparol Darko Ristić.

(Foto: MN Press)

Nastavak na Sportal.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.