Votfordu stiže pojačanje iz Italije

Izvor: Sportske.net, 31.Avg.2015, 23:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Votfordu stiže pojačanje iz Italije

Pošto nisu uspeli da dobiju bitku za Lazara Markovića sa Fenerbahčeom, 'Stršljenovi' dogovorili sa 'Vučicom' pozajmicu igrača koji nije u prvom planu Rudija Garsije ove sezone.

'SkySports' piše da će Viktor Ibarbo u tekućoj sezoni nastupati za Votford kao pozajmljen igrač Rome.

Reprezentativac Kolumbije će tako imati priliku da se okuša u Premijer ligi.

Ibarbo ima 25 godina, igra na pozciji krilnog napadača, veoma je brz i snažan >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << i ima odlične predispozicije za engleski fudbal.

U Romi se nije proslavio, nije bio ni bleda senka onog igrača iz Kaljarija, mada su i problemi sa povredom kolena učinili svoje.

Votford nakon četiri kola u Premijer ligi ima tri boda, jasno je da ih čeka borba za opstanak u eliti, sa Ibarbom u ekipi bi taj cilj trebalo da bude lakše dostižan.
Pogledaj vesti o: Fudbal

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.