Vojvodini preti oduzimanje 6 bodova

Izvor: Radio 021, 06.Okt.2015, 14:19   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vojvodini preti oduzimanje 6 bodova

Fudbalskom klubu Vojvodina stigla je presuda od UEFE za rumunskog fudbalera Alina Stojku.

Kako saznaje 021, ukoliko Vojvodina ne plati 60.000 evra do 24. oktobra, disciplinska komisija UEFE preti direktnim oduzimanjem šest prvenstvenih bodova bez prava na žalbu. Presuda je na adresu crveno-belih stigla pre nekoliko dana.

Alin Stojka je u Vojvodinu stigao iz Brašova, odigrao je samo četiri utakmice za ekipu >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << iz Novog Sada. Nakon samo šest meseci je raskinuo dvogodišnji ugovor.

Pored žalbe za Abubakara, ovo je novi finansijski udarac za novosadsku ekipu. Podsetimo da je Vojvodina morala da isplati menadžerskoj agenciji Oumarua Abubakara 50.000 evra za transfer u Beveren.

Nastavak na Radio 021...






Povezane vesti

UEFA preti Vojvodini: Platite 60.000 evra ili ostajete bez šest bodova!

Izvor: MozzartSport.com, 07.Okt.2015, 13:31

Novosađani moraju da regulišu nasleđeni dug prema Rumunu Stojki do 24. oktobra..Disciplinska komisija Fudbalskog saveza Srbije bila je nemilosrdna prema Spartaku, a sad nad Vojvodinom visi mač UEFA. U danu kad je objavljeno da su Subotičani kažnjeni oduzimanjem četiri boda, jer protiv OFK Beograda...

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.