Vojvodina dočekuje Metalac

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 30.Sep.2016, 15:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vojvodina dočekuje Metalac

Ovog vikenda na programu su utakmice 11. kola Fudbalske superlige Srbije. Vodeća Crvena zvezda igra u gostima kod Javora, a novu šansu da je prestigne ima Vojvodina koja čeka Metalac.

Pobeda nad Borcem pre dve nedelje Vojvodini je donela lidersko mesto na superligaškoj tabeli, na kojem su Crveno-beli ostali sedam dana, dok ih tamo, trijumfom u međusobnom susretu, nije smenila >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << Crvena zvezda.

U novosadskom sastavu ističu da ubedljiv poraz u Beogradu ni najmanje nije pokvario dobru atmosferu, a novu priliku da izbije na vodeću poziciju Vojvodina će tražiti u nedelju od 19 časova, kada na „Karađorđe" dolazi osmoplasirani Metalac, ekipa koju, kako kažu, dobro poznaju.

"Svi znamo da je to jedan dobar i kvalitetan tim, sa dosta iskusnih fudbalera koji dugo igraju zajedno. Takođe, bolje igraju na strani nego kod kuće. Tada se povuku i šanse traže preko kontri i polukontri. Sigurno da nam neće biti lako, ali mi smo Vojvodina; moramo da igramo na pobedu, da napadnemo protivnika od prvog trenutka i da probamo da dođemo do tri boda", kaže Dragan Šarac, pomoćni trener FK „Vojvodina".

Umesto, tradicionalno, na Stadionu ili u Sportskom centru u Veterniku, ovo obraćanje novinarima organizovano je u hali 3 Novosadskog sajma, gde do nedelje traje Sajam sporta, a na kojem i Vojvodina ima svoj štand.

Na tom štandu, oba dana vikenda, zainteresovani će, između 13 i 14 časova, između ostalog, biti u prilici da upoznaju neke od prvotimaca novosadskog kluba.
Pogledaj vesti o: Fudbal

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.