Vojvodina: Prekidamo razgovore o transferima

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 01.Avg.2015, 13:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vojvodina: Prekidamo razgovore o transferima

Fudbalski klub Vojvodina saopštio je danas da do daljnjeg prekida sve razgovore o mogućim odlascima igrača.

"Od danas prekidamo sve razgovore o mogućim odlascima naših igrača", rekao je Sportski direktor FK Vojvodina Ljubiša Dunđerski, navodeći da iznosi zvaničan stav predsednika crveno-belih Zorana Šćepanovića, Uprave i sportskog sektora kluba.

 "To se odnosi na priče o transferima u klubove >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << u zemlji i inostranstvu i trajaće sve dok igramo u Ligi Evrope, zbog fokusiranosti igrača na predstojeće obaveze koje se nalaze pred timom. Pozivamo i medije da se uzdrže od razgovora s našim prvotimcima na tu temu", zaključio je Dunđerski.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Vojvodina: Stop transferima!

Izvor: Mondo, 01.Avg.2015

Novosadski klub saopštio da se zvanično prekidaju sve priče o odlascima igrača, kako bi ekipa bila u potpunosti okrenuta Ligi Evrope, u kojoj igra sjajno..Foto: fkvojvodina.rs/Dušan Jocić..Vojvodina "melje" ove sezone na evro sceni. Sjajnom igrom i ubedljivim trijumfom u Torinu protiv Đenove (4:0)...

Nastavak na Mondo...

LIGA EVROPE PRIORITET: Voša prekinula razgovore o odlascima igrača!

Izvor: HotSport.rs, 01.Avg.2015

Sportski direktor FK Vojvodina Ljubiša Dunđerski, danas je izneo zvaničan stav predsednika crveno-belih Zorana Šćepanovića, Uprave i sportskog sektora kluba, vezan za razgovore u eventualnim transferima igrača Novosađana. . . - Od danas prekidamo sve razgovore o mogućim odlascima naših igrača...

Nastavak na HotSport.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.