Vidić i Evra ponovo saigrači? Juventus “merka” srpskog fudbalera

Izvor: MozzartSport.com, 21.Dec.2014, 13:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vidić i Evra ponovo saigrači? Juventus “merka” srpskog fudbalera

Šampionu Italije potrebno pojačanje u zadnjoj liniji, a Vidić bi mogao da bude rešenje koje Alegri traži

Nemanji Vidiću ove jeseni ne cvetaju ruže u Interu, očigledno se još nije adaptirao na italijanski fudbal, ali izgleda da su u Juventusu sigurni u njegove kvalitet i mogli bi da ga anažuju zimskom prelaznom roku.

Trener Stare dame Masimilijano Alegri pričao je vrlo pohvalno o srpskom defanzivcu tokom poslednjih dana. Juventusovi ljudi >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << zaduženi za prelazni rok već su počeli sa prikupljanjem informacija o mogućnostima realizacije transfera. Iako prvi signali nisu ohrabrujući za Juventus i Alegrija, u Torinu nisu izgubili nadu da bi mogli da zaključe posao.

S obzirom na to da Barzalji neće biti na raspolaganju sigurno do marta i da će zatim biti neophodno bar par nedelja da uđe u formu, da je Juventus u potpunosti napustio sistem igre sa trojicom odbrambenih fudbalera, da šampiona Italije očekuje ne samo odbrana titule već i osmina finala Lige šampiona,  profil Vidića postaje vrlo zanimljiv.

Juventus želi da ostavi dobar utisak u Ligi šampiona i iskustvo Vidića bi bilo, i te kako, od koristi za Alegrijev tim. Takođe, Vidić bi u Torinu pronašao i svog klupskog druga iz dana u Mančester Junajtedu, Patrisa Evru.

Međutim, uprkos pisanju pojedinih medija u Italiji i Engleskoj, Inter, barem tako pričaju rukovodioci Nerazura,  nemaju nameru da prodaju Vidića. Za Mančinija, u ovom momentu, Vidić je prva rezerva tandamu Ranokja i Huan Žesus a kako će Nerazuri biti uposleni na tri fronta u prvom delu 2015. godine, nema sumnje da će Vidić imati priliku da pokaže sve svoje kvalitete u klasičnoj defanzivnoj liniji sa četiri igrača.

Srpski fudbaler u dosadašnjem toku sezone za Inter je odigrao devet utakmica.

Piše: Željko Pantelić
Pogledaj vesti o: Fudbal

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.