Vest Hem radi na dovođenju Bake - u toku je cenkanje!

Izvor: MozzartSport.com, 31.Maj.2016, 09:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vest Hem radi na dovođenju Bake - u toku je cenkanje!

Čekićari nude 20.000.000 evra, Rosoneri traže 5.000.000 više. A tu je i pitanje plate...

Vest Hem je ove sezone igrao jako dobar fudbal, a pred narednu želi da izgleda još bolje i pre svega da dovede dobrog napadača. Pored mnogo meta izdvojilo se ime Karlosa Bake sa kojim Čekićari pregovaraju, prenosi Đanluka di Marcio. Naime, Vest Hem nudi 20.000.000 evra, Rosoneri traže 25.000.000 i tu je tačka spora u >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << ovom momentu.

Ono što premijerligašu ide naruku je želja Bake da pređe u njegove redove, ali postoji uslov. Ovaj napadač traži da mu Vest Hem pruži istu godišnju platu koju ima u Milanu što je oko 4.000.000 evra godišnje.

Čekićari su već izrazili želju za dovođenjem Aleksandrea Lazazeta (što je odbijeno), šmekaju i Mišija Bačuaja (realna opcija), čak su razmatrali i Džejmija Vardija (prilično nerealno), ali je u ovom momentu najrealnije da to bude Karlos Baka koji je prošlog leta stigao u Milan iz Sevilje za 30.000.000 evra, a ove sezone je postigao 18 golova u Seriji A.

Sada, znate kako to ide, sledi cenkanje, pa ko pokaže bolje živce "njemu dvije".

(FOTO: Action images)

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.