Venger potvrdio - Vest dana za tobdžije!

Izvor: Sportske.net, 24.Avg.2017, 10:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Venger potvrdio - Vest dana za "tobdžije"!

Najbolje moguće vesti.

Najveća zvezda Arsenala Aleksis Sančez vraća se u tim i napašće Liverpul u nedelju u velikom derbiju.

Menadžer Arsen Venger potvrdio je danas da će Čileanac biti u sastavu i izgleda da će zaista ostati pri svom stavu da ga zadrži u timu i dozvoli da sledećeg leta Sančez ode kao slobodan.

"On obožava da igra fudbal i sada ništa ne može da ga spreči da ponovo zaigra", rekao je Arsen Venger koji je otišao >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << i korak dalje, jer veruje da bi Čileanac mogao da potpiše čak i novi ugovor.

"On je posvećen i srećan. Činjenica da je ušao u poslednju godinu ugovora ne znači da nemamo  šanse da potpišemo novi. Slažem se da u ovom momentu nismo u toj poziciji, ali ko kaže da se to neće promeniti,
optimističan je Venger.

Sančez je imao lakših problema sa povredom, a takođe je dobio i dužu pauzu posle učešća na Kupu konfederacija.

Spekulisalo se da je van stroja zbog svog nerešenog statusa, ali sada deluje da se vraća u pravom trenutku, nekoliko dana pred kraj prelaznog roka.

Podsetimo, on se najviše povezivao sa Mančester sitijem i Pari sen Žermenom.
Pogledaj vesti o: Fudbal

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

TRANSFERI (24. avgust): Barsa kupila Dembelea! Zlatan i Burk se vratili u Englesku, Gvardiola kaparisao štopera VBA

Izvor: MozzartSport.com, 24.Avg.2017

Hvala vam što ste pratili sa nama dešavanja sa transfer pijace..Liga Evrope uslovila je večeras da fokus bude na revanšima, radije nego na transafer pijaci. Nije da je nedostajalo poslova, a pre nego što se rastanemo i zakažemo vam novo druženje za sutra da se podsetimo danas realizovanih poslova:..-...

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.