Velika počast za Srbina u Francuskoj!

Izvor: Mondo, 30.Okt.2014, 20:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Velika počast za Srbina u Francuskoj!

Nenada Džodića ne zaboravljaju. I ne treba...

Foto: MN Press

  Bivši jugoslovenski fudbalski reprezentativac Nenad Džodić izvešće početni udarac u utakmici Monpeljea i Evijana, na kojoj će biti obeleženo 40 godina od osnivanja Monpeljea.

Kako je danas saopštio Monpelje, Džodić, koji je igrao za taj klub od 1997. do 2004. godine i od 2007. do 2011. godine, izvešće u subotnjoj utakmici >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << početni udarac na utakmici sa Evijanom.

"Ponosan sam što sam izabran. Biće teško, ali optimista sam i nadam se dobrom rezultatu", rekao je Džodić.

Džodić je za sajt Monpeljea rekao da je oduvek bio vezan za taj klub.

"U Monpelje sam došao 1997. godine. Igrao sam sam mladom selekcijom Jugoslavije na Mediteranskim igrama i tada su me videli čelnici Monpeljea. Moj trener iz Zemuna rekao mi je da imam nekoliko ponuda, među kojima su i one od Partizana i Crvene zvezde, ali Monpelje je bio ubedljiviji i potpisao sam petogodišnji ugovor", rekao je Džodić.

"To je bio prvi put da sam napustio zemlju. Imao sam 20 godina, nisam znao francuski jezik i bilo je teško, ali su me veoma dobro prihvatili. Oduvek sam bio vezan sa Monpelje, za klub u kome sam odrastao uz odlične igrače i trenere. To je grad u kome su rođena moja deca", dodao je on.

Džodić (37) je počeo karijeru u Zemunu 1995. godine, a između dva boravka u Monpeljeu igrao je tri godine za Ažaksio. Karijeru je završio 2011. godine u Monpeljeu.

Za reprezentaciju Jugoslavije odigrao je šest utakmica.

Nastavak na Mondo...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Džodić izvodi početni udarac na proslavi Monpeljea

Izvor: RTS, 30.Okt.2014

Bivši jugoslovenski fudbalski reprezentativac Nenad Džodić izvešće početni udarac u utakmici Monpeljea i Evijana, na kojoj će biti obeleženo 40 godina od osnivanja Monpeljea. ..Kako je saopštio Monpelje, Džodić, koji je igrao za taj klub od 1997. do 2004. godine i od 2007. do 2011. godine,...

Nastavak na RTS...

VELIKA ČAST: Džodić izvodi početni udarac sa centra na jubileju Monpeljea

Izvor: HotSport.rs, 31.Okt.2014, 10:15

Nekadašnji fudbalski reprezentativac Jugoslavije, Nenad Džodić, izvešće početni udarac na prvenstvenom meču francuske lige između Monpeljea i Evijana.. . Prema zvaničnom saopštenju Monpeljea, Džodić, koji je igrao za ovaj francuski klub od 1997. do 2004. godine i od 2007. do 2011. godine,...

Nastavak na HotSport.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.