Veličanstven gest mančesterskih rivala: Junajted i Siti daju milion funti za pomoć žrtvama terorističkog napada

Izvor: BKTV News, 26.Maj.2017, 07:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Veličanstven gest mančesterskih rivala: Junajted i Siti daju milion funti za pomoć žrtvama terorističkog napada

Fudbalski klubovi iz Mančestera, Junajted i Siti, obećali su da će zajedno dati milion funti humanitarnom fondu namenjenom žrtvama nedavnog stravičnog terorističkog napada u tom engleskom gradu.

Podsetimo, odmah posle koncerta američke pevačice Arijane Grande u Mančester areni eksplodirala je bomba koja je usmrtila 22 osobe i ranila još 64.

O potezu rivala je za Bi-Bi-Si pričao izvršni direktor 'đavola' Ed Vudvord.

#MUFC and Man City >> Pročitaj celu vest na sajtu BKTV News << have come together to pledge £1 million to the We Love Manchester Emergency Fund: https://t.co/0djf4nwBcd #ACityUnited pic.twitter.com/W6ttah2rwx

"Istina je da ćemo predstaviti jedinstveni odgovor na tragediju", rekao je Vudvord.

S druge strane, predsednik 'građana' Kaldon Al Mubarak istakao je da je neophodno zajedništvo celog grada Mančestera u ovom teškom trenutku.

A City ? United ❤️#ACityUnited #WeStandTogether #mcfc #mufc pic.twitter.com/SEPJcfIs6F

"Nada dva kluba je da će donacija na mali način da ublaži izazove pogođenih. Zajedno moramo da pokažemo duh Mančestera", poručio je Al Mubarak.

Lep gest crvenog i svetloplavog dela Mančestera, u kome boje zaista nisu bitne.

Podsetimo, Junajted je u sredu uveče osvojio Ligu Evrope, trijumfom nad holandskim Ajaksom.
Pogledaj vesti o: Fudbal

Nastavak na BKTV News...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BKTV News. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BKTV News. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.