Večitima ispunjena želja - FSS aminovao veći broj stranaca!

Izvor: Sportske.net, 07.Jul.2015, 21:54   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Večitima" ispunjena želja - FSS aminovao veći broj stranaca!

Odlukom Izvršnog odbora FSS od naredne sezone u Superligi Srbije svaki klub će u protokolu moći da ima četvoricu stranaca i dvojicu igrača sa prostora bivše SFRJ što je inicijativa koju su pokrenuli "večiti rivali".

Od naredne sezone klubovi u Superligi u protokolu za utakmice moći će da imaju šestoricu stranaca, odlučio je danas Izvršni odbor Fudbalskog saveza Srbije (FSS).

>> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net <<
Fudbalski klubovi Partizan i Crvena zvezda su uoči početka takmičenja u Superligi Srbije zatražili od Fudbalskog saveza Srbije da poveća dozvoljeni broj stranaca u protokolu za utakmicu što znači da je u utorak ispunjena želja dva najveća kluba u zemlji.

Pored četvorice stranaca ekipe u Superligi moći će da računaju na još dvojicu igrača sa prostora bivših jugoslovenskih republika čime je napravljen ustupak "večitima".

Izvšni odbor FSS-a usvojio je i inicijativu da se klubovima produži rok na još šest meseci za postavljanje reflektora na stadionima Superlige Srbije.
Pogledaj vesti o: Fudbal,   Večiti derbi,   Zvezda - Partizan

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

JEDAN PROBLEM MANJE: Partizan pomaže Abubakaru da dobije srpski pasoš

Izvor: HotSport.rs, 08.Jul.2015, 09:10

Fudbalski klub Partizan našao se u problemu pred start nove sezone u Jelen Superligi Srbije.. Kao što je poznato, crno-bele su tokom ovog leta pojačala tri inostrana fudbalera: Valeri Božinov, Fabrisio Dornelas i Abubakar Oumaru.. Kada se uz taj podatak na umu ima činjenica da se u klubu već nalazi...

Nastavak na HotSport.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.