Večeras će sve oči biti uprte u Mitrogola: Jestrović čeka ponude Porta, Benfike, Njukasla i Svonsija

Izvor: MozzartSport.com, 29.Mar.2015, 17:43   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Večeras će sve oči biti uprte u Mitrogola: Jestrović čeka ponude Porta, Benfike, Njukasla i Svonsija

Ko će zgrabiti srpsku vedetu?

Dok srpska javnost s ogromnim nestrpljenjem čeka još jedan novi početak fudbalske reprezentacije, a Orlovi Radovana Ćurčića priliku da ugrabe prvu pobedu nad velikanima iz prvog šešira, iza zavesa velelepnog stadiona Luž odigraće se niz razgovora koji bi mogli da odluče sudbinu najboljeg srpskog napadača - Aleksandra Mitrovića.

Baš kao što je pre nekoliko dana bilo i najavljeno, Mitrovićev agent >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << Nenad Jestrović sastaće se sa poslovođama brojnih evropskih klubova, sa kojima će razgovarati o mogućnosti da njegov klijent promeni sredinu i od narednog leta možda zaigra u jednoj od "Liga petice".

Prema poslednjim saznanjima, Jestrović će u toku večeri obaviti razgovore sa emisarima Porta, Benfike, Njukasla i Svonsija, a nije isključeno da se još neko priključi potencijalnim pregovorima.

Portugalski mediji najveće šanse daju Portu, koji sprema džak para za srpskog golgetera, dok je Njukasl najviše zagrizao za Mitrogola.

Motiv više za 20-godišnjeg strelca da Portugaliji zada opasne muke?

(FOTO: Action Images)
Pogledaj vesti o: Fudbal

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.