Vaskez od leta igrač Milana

Izvor: TV Arena Sport, 06.Feb.2016, 18:38   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vaskez od leta igrač Milana

Franko Vaskez, italijanski fudbalski reprezentativac i član Palerma, od leta najverovatnije igraće u Milanu.

Kako se navodi, Milan će za transfer jednog od najboljih veznih igrača Serije A izdovojiti oko 30 miliona evra i tako početi sa pravljenjem tima koji bi naredne sezone mogao da napadne Skudeto.

Vaskeza žele Juventus i Napoli, ali su po svemu sudeći "rosoneri" bili najuporniji i na kraju pobedili >> Pročitaj celu vest na sajtu TV Arena Sport << u trci sa rivalima.

Vaskez, inače rođeni Argentinac, ranije je igrao za Rajo Valjekano i Belgrano iz domovine, dok za Azure ima dva meča.

Ekipa Milana u nedelju će na svom terenu dočekati ekipu Udinesu okviru 24. kola Serije A. Direktan prenos je na Areni Sport 1 od 15 časova.

Odaberite svog operatera i prijavite se na linku Arena Sport paket
U roku od tri radna dana (nakon prijave), kontaktiraće vas operater radi sklapanja ugovora, aktivacije paketa i instalacije opreme.

Nastavak na TV Arena Sport...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta TV Arena Sport. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta TV Arena Sport. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.