VRHUNAC MORBIDNOSTI: Navijači Juventusa prete smrću Konteu!

Izvor: Blic, 28.Mar.2015, 16:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

VRHUNAC MORBIDNOSTI: Navijači Juventusa prete smrću Konteu!

Selektor fudbalske reprezentacije Italije Antonio Konte razmišlja da podnese ostavku zbog pretnji smrću koje su mu uputili navijači Juventusa.

On je pretnje dobio na društvenim mrežama posle teške povrede Klaudija Markizija. Pristalice Juventusa smatraju da je način Konteovog rada doprineo da se Markizio povredi.

"Bio je veoma uznemiren kada smo se poslednji put sreli. Nakon jučerašnjih kontroverzi >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << primio je brojne pretnje smrću preko interenta. Optužili su ga za nešto za šta ne može da bude kriv", rekao je predsednik Fudbalskog saveza Italije Karlo Tavekio za Radio Rai.

Konte je pre reprezentacije Italije vodio Juventusa sa kojim je osvojio tri uzastopne šampionske titule. Tokom igračke karijere nosio je dres torinskog kluba 13 godina i za to vreme osvojio pet titula šampiona Italije, Kup UEFA 1993. i Ligu šampiona 1996. godine.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Navijači Juvea prete smrću svom miljeniku

Izvor: Vesti-online.com, 28.Mar.2015

Selektor fudbalske reprezentacije Italije Antonio Konte razmišlja da podnese ostavku zbog pretnji smrću koje su mu uputili navijači Juventusa...On je pretnje dobio na društvenim mrežama posle teške povrede Klaudija Markizija. Pristalice "Stare dame" smatraju da je način Konteovog rada doprineo...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.