VREMEPLOV: Vratimo se u detinjstvo – ovo su NAŠA zlatna pravila sa igrališta! (FOTO)

Izvor: HotSport.rs, 30.Nov.2015, 18:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

VREMEPLOV: Vratimo se u detinjstvo – ovo su NAŠA zlatna pravila sa igrališta! (FOTO)

Deca iz raznih krajeva, “igranje lopte” na livadi, gde se i rodila prva ljubav – fudbal, a samim tim morala su da se znaju i zlatna pravila igrališta.  

Svako je imao svog idola iz fudbalskog sveta, i upravo je zbog njega počeo da navija ze neki klub i da prosto obožava ovu igru. I ono, od čega je sve počelo, fudbalska pravila koja su obeležila zlatnu eru detinjstva.
Bilo je onih strahova da lopta >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << ne ode kod nekog nezgodnog komšije, koji je ne bi vratio, koji bi je možda i izbušio, ali ubedljivo najveća fobija iz detinjstva, čak i veća od Tigrove lopte, takozvane “specijalke”, koja kad te pogodi u nogu, dobiješ opekotine trećeg stepena, bila je upravo ova:

Piše: Marko Plavšić, saradnik HotSporta
The post VREMEPLOV: Vratimo se u detinjstvo – ovo su NAŠA zlatna pravila sa igrališta! (FOTO) appeared first on HotSport - Sportske vesti na jednom mestu i uvek na vreme.

Nastavak na HotSport.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.