Izvor: HotSport.rs, 27.Avg.2016, 23:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

VREMEPLOV: Lopta je mogla da prođe, igrač ne, njegove lopte su imale oči, a golovi se pamte (VIDEO)

Vremeplov nas seća na igrača čija je frizura bila apsolutni hit u svetu, a fudbalsko umeće na nivou najvećih majstora.

Reč je o Kristijanu Karembeu, fudbaleru rođenom 1970. godine u Novoj Kaledoniji. Igračku karijeru je započeo u Nantu, ali je slavu stekao igrajući za slavni Real Madrid. Ipak, ikona je postao u Atini gde je odigrao 88 utakmica za Olimpijakos i bio omiljeni igrač navijača iz Pireja.
>> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << /> Kristijan Karembe je svima bio simpatičan po svom izgledu, to jest frizuri u to vreme atipičnoj za fudbalere. Na terenu je bio “pit bul” i “mađioničar” u isto vreme. Pored Francuza lopta je mogla da prođe, ali protivnik nikako. Njegove lopte, to jest asistencije su imale oči, a kada bi postigao gol on bi bio spektakularan.
Karembe je u karijeri osvojio veliki broj trofeja, počelo je sve sa Nantom 1995. godine kada je osvojio ligu. Sa Realom iz Madrida je bio dvostruki šampion Evrope i jednom sveta, a sa Olimpijakosom se popeo na Olimp. Bio je član zlatne generacije fudbalera Francuske koji su osvojili Svetsko prventvo 1998. godine i Euro 2000. godine.
Evo i najlepših poteza Francuza u bogatoj karijeri:
(Izvor: YouTube/Red7 News)

Kristijan Karembe bio je oženjen slovačkom manekenkom Adrianom Skelnarikovom koji je upoznao u avionu. Ipak, veoma brzo su se razveli, a njihov razvod je bio apsolutni hit u Francuskoj.
(Izvor: YouTube/Ina Talk Shows)
The post VREMEPLOV: Lopta je mogla da prođe, igrač ne, njegove lopte su imale oči, a golovi se pamte (VIDEO) appeared first on HotSport - Sportske vesti na jednom mestu i uvek na vreme.

Nastavak na HotSport.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.